3 db nagyobb burgonya
20 dkg trappista sajt
20 dkg sonka szeletelve
4 db tojás főtt
1,5 kg csirkemell filé
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint zsemlemorzsa
4 db nyers tojás
Készítünk egy hagymás tört krumplit. Sózom, borsozom. A tojást kifőzöm majd szeletelem.
A sajtot lereszelem. A csirkemellet vékony szeletekre vágom. Sózom.
A húsra tesszük a tört krumplit, erre a szeletelt főtt tojást, majd a reszelt sajtot, végül a sonka szeletet.
Beborítjuk egy másik csirkemell filével.
Panírozom. És forró olajban ám alacsony lángon szép pirosra sütöm.
A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat tejben áztatjuk 2-3 órán át. A tojást felverjük ha szükségesnek tűnik egy kevés tejet is adhatunk hozzá, a lisztbe keverjük a fűszereket és a megszokott módon panírozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, majd alaposan megmossuk és besózzuk. Egy tálba beleöntjük a főzőtejszínt, a bacon szalonnát, a ketchupot, a 15 dkg reszelt sajtot, a sót és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű