2 db libacomb
4 db tojás
10-15 dkg gersli
50 dkg nagy szemű bab (tarkabab)
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2-3 ek libazsír
1-2 babérlevél
1-2 ek fűszerpaprika
só
1. A libacombokat besózzuk, majd kettévágjuk. Egy vastag falú vaslábasban először nem túl forró libazsíron elősütjük, közben folyamatosan emeljük a hőmérsékletet.
2. Ha a libacomb megpirult, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, a beáztatott babot és a gerslit. Kétharmad arányban legyen a bab, egyharmad arányban a gersli. Ízesítjük babérlevéllel, pirospaprikával, majd annyi vízzel öntsük fel, hogy ellepje.
3. Beletesszük a szobahőmérsékletű tojásokat, majd sózzuk és óvatosan elkeverjük. Sütőben sütjük 180 fokon 2 órán keresztül. Jó étvágyat!
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAhogyan én szeretem: A csirkemellet szeletelem és sózom,borsozom,majd lisztbe forgatom mindkét oldalát és elősütöm.Közben hagymát kockázok,olajon üvegesre pirítom,beleteszek egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A ricottát kikeverjük sóval, borssal és petrezselyemzölddel. 3. A hússzeleteket megkenjük a krémmel és feltekerjük. 4. Paní...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A csirkemellet 3 ek. olívaolajon, nagy lángon 4-4 percig sütjük, hogy legyen egy kis kérge. Ha a hús nagyon vastag lenne, picit klopfoljuk ki előtte, különben nem sül át. Félret...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes