Ez a pörkölt ahogyan a képen látható, már el van készítve, csak főnie kell, és tejföllel behabarni. 2-kiló csirke comb, két fej hagyma, két deci olaj, só,. ízlés szerint, kávés kanál bors (fehér) teás k- paprika, kávés k- Vegeta, 1-evő kanál finom liszt, 2-deci tejföl
A húsokat átpucolom, megmosom folyó víz alatt, a hagymát megdinsztelem, az olajon, majd félre veszem, hozzáadom a paprikát, összekeverem, és belerakom a húst, és elkezdem kevergetni,hogy egy kicsit pörkölődjön, majd felöntöm vízzel annyira csak, hogy jó szaftosra tudjam főzni, hozzá adom a borsot, és kevés sót, mert majd a habarásnál pótolom a hiányzó só tartalmat! Főzöm 40-percig, és a tejfölből lisztből sóval, borssal, pici Vegetával, habarást készítek csomó mentesen, a szaftból szedek a tejfölre levet, simára keverem, és hozzá adom a húshoz, jól összeforgatom, és 5-percig még főzöm, és elkészült, tálalásra kész! 50-perc alatt!
A hagymát felrakom, dinsztelődni, és közben elkészítem a húst, és ezzel is időt nyerek, 60-perc alatt elkészítem az egészet!
A zöldségeket lereszeljük, beletesszük egy tálba, és megsózzuk. Hozzáadjuk a tojást, a lisztet és összekeverjük. Fűszerezzük a provence-ival és a borssal. Hozzákeverjük a lisztet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz alaposan megmosott csirkeszárnyakat három darabra vágjuk, a szárnyvégeket félrerakjuk (alaplébe jó lesz az). A másik két szárnyrészt egy nagy keverőtálba tesszük, sózzuk, rászór...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húsokról a zsírt, amennyire lehet mindig leszedjük. Inkább kacsazsírt tegyünk alá. A húst besózzuk, mustárral megkenjük, borsikafűvel bedörzsöljük, és egy tűzálló tálba helyezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk .Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele...
Elkészítési idő: 1 ó 30 perc Nehézség: Könnyű