Hozzávalók
3 db csirkecomb kettévágva(de bármilyen csirkehús részt használhatunk hozzá)
1 közepes fej karfiol
20 dkg reszelt sajt
1 nagy poharas tejföl
ételízesítő
csirke fűszersó
pici olaj
csipet bors
1 db tojás
A csirkecombokat befűszerezem, és egy olajjal vékonyan kikent tepsibe pakolom úgy, hogy közte legyen még hely a karfiolnak is.
A karfiolt rózsáira szedem, megmosom, majd úgy nyersen a hús közé teszem. Megszórom ételízesítővel.
A tejfölben elkeverem a tojást, ételízesítőt és borsot, majd a keverékkel bevonom a csirkét és a karfiolt. Kevés vizet öntök alá, majd lefóliázva betolom az előmelegített sütőbe. Kell neki majdnem egy óra párolódás, puhulás a gőzben. Utána a fóliát leveszem, és megszórom a sültet reszelt sajttal, majd visszadugom a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon, kicsit megpiruljon.
A csirkecombokat sózom, borsozom, és az olívaolajon megpirítom. Ha a hús kellően puha és megpirult, ráöntöm a mustárokkal elkevert tejfölt, és összeforralom. Megszórom aprított...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA csirkecombokat kettévágjuk, és fűszersóval beszórjuk, ajánlatos a bőrét lehúzni. Egy edénybe kevés zsiradékot öntünk és a combok mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A hagymát nag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűfgasfg
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymákat megpucolom, a fokhagymát durvára felaprítom.A kacsacombokat alaposan megmosom folyóvíz alatt, és óvatosan beirdalom.Fokhagymával, sóval,borssal és a rozmaringgal alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű