Hozzávalók
3 db csirkecomb kettévágva(de bármilyen csirkehús részt használhatunk hozzá)
1 közepes fej karfiol
20 dkg reszelt sajt
1 nagy poharas tejföl
ételízesítő
csirke fűszersó
pici olaj
csipet bors
1 db tojás
A csirkecombokat befűszerezem, és egy olajjal vékonyan kikent tepsibe pakolom úgy, hogy közte legyen még hely a karfiolnak is.
A karfiolt rózsáira szedem, megmosom, majd úgy nyersen a hús közé teszem. Megszórom ételízesítővel.
A tejfölben elkeverem a tojást, ételízesítőt és borsot, majd a keverékkel bevonom a csirkét és a karfiolt. Kevés vizet öntök alá, majd lefóliázva betolom az előmelegített sütőbe. Kell neki majdnem egy óra párolódás, puhulás a gőzben. Utána a fóliát leveszem, és megszórom a sültet reszelt sajttal, majd visszadugom a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon, kicsit megpiruljon.
A csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyűa csirkecombokat előkészitjük -e rövidebb csontot eltávolitjuk a combból -a hagymát kicsit olajon megfonyasztjuk -a sonkát + főtt tojást felkockázzuk -az áztatott kenyeret kics...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: NehézA csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük. A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű