4-5 csirke felsőcomb, (vagy melle húsa)
1 doboz ananászkonzerv (karikára vágott)
1 csomag szálasra vágott új hagyma,
2 kanál olaj,
só
Az ananászkarikát a csirke bőre alá tesszük,vagy mell esetében egy réteg húsa alá, és megsózzuk. Az olajban vagy margarinban üvegesre pároljuk a hagymát, és a csirkére öntjük. Fóliával takarva sütjük, majd fólia nélkül még annyira, hogy szép színe legyen.
---A csirkecombokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk egy kicsit, majd sózzuk, borsozzuk. . Egy tálban összekeverjük a tejfölt, ételízesítőt, majoránnát, olajat, fehérbort és a...
Elkészítési idő: 30Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. A csirkemelleket vágd szeletekre, készíts elő 3 edényt. Az egyik edénybe a felvert tojásokat rakd. A másikba a só, a bors és a liszt keverékét. A...
Elkészítési idő: