4-5 csirke felsőcomb, (vagy melle húsa)
1 doboz ananászkonzerv (karikára vágott)
1 csomag szálasra vágott új hagyma,
2 kanál olaj,
só
Az ananászkarikát a csirke bőre alá tesszük,vagy mell esetében egy réteg húsa alá, és megsózzuk. Az olajban vagy margarinban üvegesre pároljuk a hagymát, és a csirkére öntjük. Fóliával takarva sütjük, majd fólia nélkül még annyira, hogy szép színe legyen.
Elkészítése: A csirke mellet enyhén sós vízben megfőzni, ( levesben főztem) lecsepegtetni, hagyni kihűlni, majd apró kockákra feldarabolni. A sonkát/gépsonkát csíkokra szeletelni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kis kockákra vágott csirkét, az apróra vágott vöröshagymát, és a reszelt fokhagymát kevés olajon megpirítjuk. Fűszerezzük és fehéredésig sütjük. A mártás összetevőit közben öss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEgy nagyobb zárható edénybe az alapanyagokat jól összekeverjük,a hagymát és a fokhagymát össze kockázzuk ,a végén a tisztított ,megmosott csirkecombot.Lezárjuk hűtőbe rakjuk egy éj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket alaposan megmossuk, majd sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A megsült hússzeleteket egy t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű