4-5 csirke felsőcomb, (vagy melle húsa)
1 doboz ananászkonzerv (karikára vágott)
1 csomag szálasra vágott új hagyma,
2 kanál olaj,
só
Az ananászkarikát a csirke bőre alá tesszük,vagy mell esetében egy réteg húsa alá, és megsózzuk. Az olajban vagy margarinban üvegesre pároljuk a hagymát, és a csirkére öntjük. Fóliával takarva sütjük, majd fólia nélkül még annyira, hogy szép színe legyen.
A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGastrohobbi
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárított gombát beáztatjuk. A pulykacombot sózzuk, borsozzuk, és kizsírozott tepsire fektetjük. A vöröshagymát felszeleteljük, és a fokhagyma gerezdjeivel együtt a hús köré szó...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes