menu

Családireceptkönyv.hu

Sült csirkecomb ananásszal


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


4-5 csirke felsőcomb, (vagy melle húsa)
1 doboz ananászkonzerv (karikára vágott)
1 csomag szálasra vágott új hagyma,
2 kanál olaj,

Elkészítés:


Az ananászkarikát a csirke bőre alá tesszük,vagy mell esetében egy réteg húsa alá, és megsózzuk. Az olajban vagy margarinban üvegesre pároljuk a hagymát, és a csirkére öntjük. Fóliával takarva sütjük, majd fólia nélkül még annyira, hogy szép színe legyen.

Sült csirkecomb ananásszal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Bosnyák csirke recept
Bosnyák csirke recept

A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirketócsni
Csirketócsni

Gastrohobbi

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Omlós pulykacomb
Omlós pulykacomb

A szárított gombát beáztatjuk. A pulykacombot sózzuk, borsozzuk, és kizsírozott tepsire fektetjük. A vöröshagymát felszeleteljük, és a fokhagyma gerezdjeivel együtt a hús köré szó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Erika
Rosè kacsamell
Rosè kacsamell

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk