50 dkg csirkemell
2 dl tejszín
1 evőkanál liszt
1 evőkanál étolaj
2 evőkanál mustár
1 kávéskanál só
1 kávéskanál bors
1 kávéskanál fokhagyma granulátum
A húst, nem túl vékony szeletekre vágjuk.
A fűszereket összekeverjük és megszórjuk vele a húst.
Majd bekenjük mustárral. Állni hagyjuk legalább egy órát.
Az olajat felhevítjük, hirtelen átsütjük a hús minkét oldalát, 1-2 evőkanál vizet teszünk bele, majd készre pároljuk a csirkemellet.
A tejszínbe elkeverjük a lisztet, majd ráöntjük a húsra, egyet forralunk rajta és készen is van. Tálalásnál frissen vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Köretnek fűszeres töltött krumplit adtam hozzá.
Hideg vízben felfőzzük, majd felfővés után lehabozzuk, fűszerezzük. Ezután még 30 percig főzzük, majd beletesszük a zöldségeket és még 30 percig főzzük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A spárgát megpucoljuk, majd 5 cm-es darabokra aprítjuk. A csirkemellet felkockázzuk. A répát megpucoljuk, feldaraboljuk, forrásban lévő sós vízben 4-5 percig előfőzzük. A tésztá...
Elkészítési idő: 35 PERC Nehézség: KözepesA csirkecombokat megnyúzzuk és kettévágjuk. Minimálisan sós (akár el is maradhat) és nagyon borsos lisztben megforgatjuk, majd a vaj és olaj keverékében megsütjük egy kicsit. Felen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűInstrukciók Pirítsd a finomra vágott hagymát egy evőkanálnyi kókuszolajon. Kockázd fel a csirkét és süsd, amíg arany színű nem lesz. Ha kész a hús, öntsd egy tálba, melyben már...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű