Családireceptkönyv.hu

Tejszínes mustáros csirkemell


Írta:

Elk. idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg csirkemell
2 dl tejszín
1 evőkanál liszt
1 evőkanál étolaj
2 evőkanál mustár
1 kávéskanál só
1 kávéskanál bors
1 kávéskanál fokhagyma granulátum

Elkészítés:


A húst, nem túl vékony szeletekre vágjuk.
A fűszereket összekeverjük és megszórjuk vele a húst.
Majd bekenjük mustárral. Állni hagyjuk legalább egy órát.
Az olajat felhevítjük, hirtelen átsütjük a hús minkét oldalát, 1-2 evőkanál vizet teszünk bele, majd készre pároljuk a csirkemellet.
A tejszínbe elkeverjük a lisztet, majd ráöntjük a húsra, egyet forralunk rajta és készen is van. Tálalásnál frissen vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Köretnek fűszeres töltött krumplit adtam hozzá.

Tejszínes mustáros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Édes-Savanyú Csirkedarabok - egy igazi klasszikus
Édes-Savanyú Csirkedarabok - egy igazi klasszikus

Melegítsd elő a sütőt 165 fokra. Darabold fel a csirkemellet 2-3 cm darabokra, sózd, borsozd és szórj rá fokhagymaport. Mártsd a csirkedarabokat először a kukoricakeményítőbe, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
rakott csirke mell
rakott csirke mell

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkekuglóf
Csirkekuglóf

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk