2 db alma
2 evőkanál olaj
400 g csirkemell filé
2 fej vöröshagyma
só
törött bors
200 ml víz
Az almát héjastul mossuk meg alaposan, majd cikkezzük fel. A vöröshagymát is aprítsuk fel. A csirkemellet mossuk át hideg víz alatt, majd csíkozzuk fel. Egy széles peremű, tapadásmentes serpenyőbe forrósítsunk olajat, majd pirítsuk le a csirkemellcsíkokat gyakori kevergetés közben. Ha a csirkemellcsíkok kifehéredtek , adjuk hozzá a hagymát, és az almát és öntsünk alá kb. 1 dl vizet.
Fedjük le, és hagyjuk párolódni. Időnként keverjük át alaposan, le ne égjen! Ízesítsük közben sóval, borssal. Ha elpárolog róla a víz, akkor hagyjuk kicsit lepirulni, és utána engedjük fel még egy kevés vízzel, Addig pároljuk, pirítsuk, míg az alma pürés állagú nem lesz.
Ez kb. 20-30 perc után következik be.
A hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is látsz...
Elkészítési idő: 40 percA jól felvert egész tojásokhoz adjuk a lisztet, a KNORR Burgonyapüré-pelyhet és az olajat. Kb. 0,5 liter vízet hozzáadva sürű palacsintatésztát készítünk. A csirkemelleket vastag...
Elkészítési idő:Hagymát olajon megpirítunk, sorban beletesszük az apróra vágott zöldségeket. Felöntjük, és puhára főzzük. Tejfölt, tejszínt, lisztet simára keverünk, összefőzzük a többivel. A hú...
Elkészítési idő: