3 kígyóuborka
fokhagyma ízlés szerint
citromlé
szemes bors
mustármag
jódozatlan só
víz
Az uborkát megmosom (de nem hámozom meg) felkarikázom és üvegekbe rakom. A fokhagymát hajszál vékonyan felszeletelem és elosztom az uborkákon. Minden üvegbe szórok mustármagot és teszek pár szem fekete borsot. Elkészítem a felöntőlét, és minden üveget majdnem színültig töltök,(hagyok 1/2 ujjnyit az üveg szájánál) lefedem befőzőfóliával és rácsavarom alaposan a tetőt.
Automatába teszem.
Befőzőautomata beállítása: 80°-on 30 perc
Nagyon finom, roppanós marad a saláta.
a
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉdessavanyu lessz..
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Olvaszd ki a gyümölcsöket, lehetőleg kíméletesen - tehát ne mikróban! A gyümölcsöket csöpögtesd le. 2. Tedd a gyümölcsöket egy nagyobb bögrébe, és keverd össze az édesítővel. T...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű