menu

Családireceptkönyv.hu

Zsuzsi lekváros batyuja Tahiból


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


TÉSZTA:
20 dkg vaj
20 dkg liszt
1/2 csomag sütőpor
20 dkg túró
TÖLTELÉK:
bármilyen lekvár

Elkészítés:


Az anyagokat alaposan összedolgozzuk, majd kinyújtjuk.
Háromszögletű darabokat vágunk belőle, lekvárral töltjük.
Batyut formálunk belőle.
Kisütjük, porcukorral megszórjuk.

Zsuzsi lekváros batyuja Tahiból

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nora
Almás-mákos, gluténmentes & vegán
Almás-mákos, gluténmentes & vegán

Az alapanyagokat készítsd elő, mérd ki, majd jól keverd össze! 24x16 cm-es sütőformában 180 fokon 30 perc alatt süsd készre! Savanykás ízű gyümölcs vagy lekvár illik hozzá.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Málnás habos ( sütés nélkül )
Málnás habos ( sütés nélkül )

--egy tepsibe vagy egy magasabb falú tál aljára rakunk 1 sor kekszet -megfőzzük az epres pudingot és még forrón ráöntjük a keksz tetejére . elsimitjuk -újabb sor keksz -meg...

Elkészítési idő: 25
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dobos Anna
Almás-mákos “kétperces”
Almás-mákos “kétperces”

A felsorolás sorrendjében mindent összekeverünk. Az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le, és úgy keverjük bele. A tésztát kivajazott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) formáb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pite - mákos-szilvás (piskótás)
Pite - mákos-szilvás (piskótás)

A mákot az eritrittel és a reszelt almával összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és egyenként a tojásokat is. A tésztát egy szilikonos vagy kibérelt tepsibe simítjuk és a tetejét...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk