35 dkg darált háj,
70 dkg liszt,
3 e.k tejföl,
2 tojás,
2 e.k ecet,
1 k.k só,
0,5 t.k cukor,
2 dl langyos tej
Hájat 10 dkg liszttel eldolgozzuk. Hideg helyen 25 perc. A többi tésztát gyúrunk (15 perc). Tésztát kinyújtjuk ujjnyira, lisztes hájat rákenjük, kézzel. Felcsavarjuk, nyújtjuk négyszögre. Alsó részt, felső részt középre hajtjuk. Majd jobb bal oldalát középre. Meglapogatjuk 25 perc. Még kétszer.
A tejet összefőzzük sűrűre a tejszínnel és a kókuszreszelékkel és a cukrokkal. Vajon kissé átforgatjuk a a darát, majd hozzáadjuk a kókuszos masszához. Addig főzzük, míg elválik az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa almásat készítünk magához a masszához is kavarhatunk almát. Túrót is rakhatunk a tetejére, valamint habot.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha vajat habosra keverjük a cukorral és a tojásokkal, majd hozzáadjuk a darált mandulát és a kukoricadarát is (ekkor már eggyel kisebb fokozatra kapcsolunk a robotgépen). Utána...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy megybefőtt levével (amit 5 dl-re vízzel kiegészítünk) megfőzünk 1 vaníliás pudingport, ízlés szerinti cukorral. 5 dl tejjel szintén megfőzünk 1 vaníliás (vagy lehet tejszíne...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű