- 8 db csirke comb
- só
- bors
- liszt
- cayenne bors
- snidling
- pirospaprika
- fokhagyma
- petrezselyem
- 2 db tojás
- kukoricapehely
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a liszthez a Cayenne borsot, a snidlinget, a pirospaprikát és az egészen apróra aprított fokhagymát, majd beleforgatjuk a combokat.
A tojásokat enyhén felverjük, sózzuk, majd ebben is megforgatjuk a combokat, végül az enyhén összezúzott kukoricapehelyben is meghempergetjük a csirkét.
Egy nagyobb lábosban közepes lángon olajat hevítünk, majd a comb méretétől függően kb. 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük a csirkéket. A coleslaw káposztasaláta tökéletes választás a combok mellé köretnek.
1. A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk. 2. A tojásokat felverjük, és előkészítjük a barna rizslisztet is egy tányérba. 3. A húst először belehempergetjük a rizslisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet, karalábét és a paprikákat kockára vágjuk, a pórét karikára. A vaj felén, mély serpenyőben félpuhára pároljuk a hagymát, a karalábét és a paprikákat. K...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával összekeverjük. A csirkedarabokat beleforgatjuk, kiolajozott tepsibe egymás mellé ren...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepescsirkemellet 4-5 csíkra vágjuk. Sózzuk borsozzuk. Egy zacskóba tesszük a lisztet és a csirkemell csíkokat. A száját összefogva összerázzuk. A lisztes húsdarabokat a bundázáshoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű