- 8 db csirke comb
- só
- bors
- liszt
- cayenne bors
- snidling
- pirospaprika
- fokhagyma
- petrezselyem
- 2 db tojás
- kukoricapehely
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a liszthez a Cayenne borsot, a snidlinget, a pirospaprikát és az egészen apróra aprított fokhagymát, majd beleforgatjuk a combokat.
A tojásokat enyhén felverjük, sózzuk, majd ebben is megforgatjuk a combokat, végül az enyhén összezúzott kukoricapehelyben is meghempergetjük a csirkét.
Egy nagyobb lábosban közepes lángon olajat hevítünk, majd a comb méretétől függően kb. 5-10 perc alatt aranybarnára sütjük a csirkéket. A coleslaw káposztasaláta tökéletes választás a combok mellé köretnek.
A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Hosszában bevágjuk mindet, és szétnyitjuk. A szeleteket leterítjük folpakkal, és kissé kiklopfoljuk. A közepükre halmozzuk a sajtkré...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkecombokat félbevágtam és besóztam. Egy serpenyőben kevés olajat forrósítottam, és beletettem a combokat, majd mindkét oldalukat hirtelen megpirítottam. Utána felöntöttem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A húst mossuk, szárítjuk, hosszában kettévágjuk, majd átlósan kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaposan megmosott, lecsöpögtetett csirkemájat vágd két részre a lebenyeknél. Sütés előtt érdemes papírtörlővel vagy szalvétával jól átnyomkodni, leitatva ezzel a nedvességet....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű