Golyókhoz:
25 dkg margarin,
20 dkg liszt,
3 e.k. kakaópor,
15 dkg porcukor,
2 tojás,
1/2 sütőpor
Tészta:
50 dkg túró,
25 dkg cukor,
25 dkg margarin,
2 vaníliás cukor,
1 vaníliás pudingpor,
4 tojás,
csipet só
A golyókhoz valókat összegyúrjuk és diónyi gombócokat formázunk belőle. Hézagosan lerakjuk zsírozott, lisztezett tepsibe (22x36 cm).
A tésztához csipet sóval felverjük a tojások fehérjét. Összekeverjük a többi alapanyagot és óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot. A masszát a golyók közé öntjük és 180 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A hozzávalókat összedolgozzuk. Fél centi vastagra kisodorjuk nyújtófával. – a 10 dkg lisztet kikeverjük a 10 dkg langyos zsírral – majd ezzel a masszával megkenjük a kinyújtot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és kb. 15 perc alatt felfuttatjuk. A lisztet egy nagy tálba tesszük. Belekerül a só, a narancs héja, narancs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabverővel keverjük ki a vajat a cukorral. Adjuk hozzá a tojásokat, és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a lisztet, a búzacsírát, a kókuszreszeléket, a zabpelyhet, az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű