2 e.k kakaó, 2 e.k méz, 2 egész tojás, 20 dkg cukor, 5 dkg vaj, gőz felett kell kikeverni, 40 dkg liszt, 2 m.k szódapor, összegyúrjuk, 3 lapot sütünk.
Krém: 1 puncs puding, 1 vaníliás puding, külön – külön főzzük meg, puncsba rumot, vaníliába vaníliás cukrot keverünk bele, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukrot kikeverünk, és a két pudingba elosztjuk és megtöltjük a lapokat. Tetejére csoki máz.
Az élesztőt 1 dl langyos tejjel, csipet cukorral felfuttatjuk, és a tészta többi hozzávalóval összegyúrjuk és duplájára. Mikor megkelt, lisztezett asztalra borítjuk a tésztát, nyú...
Elkészítési idő:« Vissza Leopárd kalács, amivel mindenkit lenyűgözöl majd (fázis fotókkal) 2016.01.04. Ezért a kalácsért őrül most meg a net. Aki látta már, elkészítette vagy akarj...
Elkészítési idő: