2 tasak rizs, 2 tyúkhúsleves kocka, ½ bontott csirke, 20 dkg mexikói zöldségkeverék, 20 dkg gomba, 2 e.k olívaolaj, 2 dl száraz fehérbor, őrölt bors, csipetnyi rozmaring, és sáfrányízlés szerint
A tyúkhúsleves kockákat, 5 l vízzel főni tesszük, amint feloldódnak a kockák, a két tasak rizst beletesszük a vízbe, megfőzzük és lecsurgatjuk. Míg a rizs fő, addig a csirkedarabokat olívaolajon megpirítjuk, enyhén megsózzuk és fűszerekkel ízesítjük. Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, felengedjük a borral és készre pároljuk. Tálalás előtt összekeverjük a csirkeragut az időközben megfőtt rizzsel.
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőpor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket félbe vágom, majd mind a 4 db-t szétterítem annyira, hogy feltekerhető legyen. Megkenem a krémsajttal, fokhagymával, és darabonként 1 lila hagymát feldarabolva bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és ételízesítővel. 5-6 evőkanál lisztből, a tojásokból, kevés tejjel és csipet sóv...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: NehézA mexikói zöldségkeveréket a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben megfőzzük, majd kihűtjük. Az uborkát és a paprikát kockára vágjuk, a szeletelt csirkemellet MAGGI Ízv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű