2 l víz
2 dl ecet
20 dkg cukor
pici só
babérlevél
egész bors
1 dl olaj
A levet felforraljuk, belerakjuk az almapaprikát, újra felforraljuk, kiszedjük.
Meleg üvegbe rakjuk és a forró levét rámerjük.
A tetejére egy nagyon pici tartósítót teszünk.
Gyaluld le nagyon vékony szeletekre a meghámozott kígyóuborkákat, tedd salátás tálba, majd sózd be és tedd félre egy 10 percre. Utána öntsd fel annyi vizzel, amennyi majdnem ellepi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁtkeverjük, lefedve másnapig állni hagytam, (közben néha átkevertem) ....akkor üvegekbe raktam, lezártam és mehet a helyére.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és fel szeleteljük. Össze keverjük az ízesítő anyagokkal, és 1 napig állni hagyjuk. Üvegekbe jól tömörítve helyezzük, a tetejére a levét rá öntjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAm taiat varza ca pentru salata. Am pus sare pe ea si am frecat-o putin cu sare. Am taiat morcovii felii si i-am pus peste varza,peste ei am presarat putina sare. Am taiat ceapa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű