2 l víz
2 dl ecet
20 dkg cukor
pici só
babérlevél
egész bors
1 dl olaj
A levet felforraljuk, belerakjuk az almapaprikát, újra felforraljuk, kiszedjük.
Meleg üvegbe rakjuk és a forró levét rámerjük.
A tetejére egy nagyon pici tartósítót teszünk.
A paprikát alaposan megmosom, kicsumázom ki, szeleteketvágok. Az elkészített lében kisebb adagokban főzöm ki, egyszerre annyit, hogy a lé ellepje. Pár percig forralom a szeletelt p...
Elkészítési idő:Pár éve már ezt is magunknak készítjük, mert a piacon hiába mondják, hogy nem ecettel savanyítják, mégis mindig érzem benne az ecet ízét, persze nekik nincs türelmük kivárni az éré...
Elkészítési idő:Fél napig állni hagyjuk többször átforgatjuk a lével eggyütt majd üvegekbe rakjuk bors babér levél paprika
Elkészítési idő: