menu

Családireceptkönyv.hu

Olajos paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 l víz
2 dl ecet
20 dkg cukor
pici só
babérlevél
egész bors
1 dl olaj

Elkészítés:


A levet felforraljuk, belerakjuk az almapaprikát, újra felforraljuk, kiszedjük.
Meleg üvegbe rakjuk és a forró levét rámerjük.
A tetejére egy nagyon pici tartósítót teszünk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vali fele 5 literes csipos savanyu
Vali fele 5 literes csipos savanyu

minden lehet vegyesen.. amennyi viz belefér.. tele kell önteni.. a tetejére tettem fél evőkanál citromsav, 2 teáskanál borkősavat... lezártam felráztam és megy a pincébe

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Csalamádé télire
Csalamádé télire

A megtisztított zölsdégeket vékonyan felszeleteljük. Az uborkát nem kell megpucolni, csak egyszerűen uborkaszeletelőn le kell gyalulni. Ha igazán mutatós üvegeket szeretnénk eltenn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gyors ubi - koviubi helyett
Gyors ubi - koviubi helyett

Mosd meg az uborkát. A végeit vágd le és egy villával szúrj bele néhány mély lyukat. Az uborkákat tedd egy vastag zacskóba és szórd mellé a felaprított fokhagymagerezdeket. A kapr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csalamádé
Csalamádé

Ez a csalamádé kicsit macerásnak tűnik, de megéri a fáradságot. Gyakorlatilag az előkészületek kerülnek több időbe, a többi már a kétszeri lé forralással is csak rövid időt vesz id...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk