8 tojás
18 dkg porcukor
6 dkg kakaó
1,5 e.k. liszt
3/4 m.k. szódapor
Krém:
1 tojás
2 e.k. liszt
2 dl tej
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadagoljuk a többi hozzávalót és sütjük.
Krém: A tojást a liszttel és a tejjel összekeverjük, majd sűrű krémet főzünk belőle. A margarint a porcukorral és a vaníliás porcukorral kikeverjük. A két krémet összekeverjük. 2/3-ad részébe kakaót teszünk .
A tésztát melegen feltekerjük. Ha kihűlt megtöltjük először fehér, majd csokis krémmel.
Kívül is csokis krémmel bevonjuk.
A vajat és a kockára tört csokit megolvasztjuk gőz felett - amikor kész, pár percig hűlni hagyjuk. A cukrot és a tojásokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vajas-csokis masszát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy darab alufóliát leterítünk. Az alufóliára leteszünk három sor kekszet közvetlen egymás mellé. A mázhoz valókat gőz fölött összeolvasztjuk, majd a banánokat belemártjuk és ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgyszerűen összedobható édes keksz, melyben az áfonya íze tökéletesen harmonizál a frissen tört borókabogyóval és szegfűszeggel. Mennyei párosítás ez a két fűszer, nem érdemes k...
Elkészítési idő: 1,5óra Nehézség: Könnyű