5tojásból piskótát sütünk, ha kihűlt kettévágjuk.
Töltelék I.: 1 puncs puding, fél l tejjel felfőzzük, ha kihűlt, 20 dkg margarint, 20 dkg cukorral kikeverjük és összekeverjük a pudinggal.
Töltelék II.: 10 dkg cukor, 10 dkg dió, 15 dkg darált keksz, kicsi rum, pici feketekávéval, összegyúrjuk, 6 hosszú rudat sodrunk belőle. A krém felével megkenjük a tésztát, és a rudakat ráhelyezzük a megmaradt krémet rákenjük és a piskóta másik felével betakarjuk.
Máz: 3 k. víz, 2 k. kakaó, 10 dkg cukor, 10 dkg margarin, és a tészta tetejére kenjük.
A süteményt készen tálaljuk.
1. A lisztet és a porcukrot keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a vajat/margarint, a felhasított vaníliarúdból kikapart pépet, a gondosan megmosott citrom reszelt héját, fél citrom á...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesElkészítése: A kekszet összetörjük és a vajjal, cukorral és baracklével együtt robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt, hozzáadjuk a mazsolát is és tortaformába tesszük. Jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszreszeléket pár másodperc alatt kávédarálóval ledaráljuk. Egy tálba szórjuk, majd a lisztet, sót és sütőport is hozzáadva összekeverjük. Az egész tojásokat felverjük, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást összekeverjük a vízzel, a citromlével és a kókuszolajjal. Hozzáadjuk a lisztkeveréket és a lereszelt sajtot. Egynemű tésztává keverjük. 15 percre hűtőszekrénybe tesszük. Á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű