5tojásból piskótát sütünk, ha kihűlt kettévágjuk.
Töltelék I.: 1 puncs puding, fél l tejjel felfőzzük, ha kihűlt, 20 dkg margarint, 20 dkg cukorral kikeverjük és összekeverjük a pudinggal.
Töltelék II.: 10 dkg cukor, 10 dkg dió, 15 dkg darált keksz, kicsi rum, pici feketekávéval, összegyúrjuk, 6 hosszú rudat sodrunk belőle. A krém felével megkenjük a tésztát, és a rudakat ráhelyezzük a megmaradt krémet rákenjük és a piskóta másik felével betakarjuk.
Máz: 3 k. víz, 2 k. kakaó, 10 dkg cukor, 10 dkg margarin, és a tészta tetejére kenjük.
A süteményt készen tálaljuk.
A tojásokat a cukorral, a sóval és a langyosra hűtött olvasztott vajjal kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, amiben előzőleg elvegyítettük a sütőport, végül a tejet apránként adagolv...
Elkészítési idő: 1 óraA kekszet összetörjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű vajat,jól összekeverjük, majd fóliával kibélelt sütőformába simítjuk. A barackot botmixerrel pürésítjük,...
Elkészítési idő: 15 percTésztához: A hét tojás fehérjét kemény habbá verjük a cukorral.Beleszitáljuk a sütőporos lisztet,beleforgatjuk a diót is.Közepes méretű tepsiben megsütjük.Én 170 fokon 20 perc ala...
Elkészítési idő: