5tojásból piskótát sütünk, ha kihűlt kettévágjuk.
Töltelék I.: 1 puncs puding, fél l tejjel felfőzzük, ha kihűlt, 20 dkg margarint, 20 dkg cukorral kikeverjük és összekeverjük a pudinggal.
Töltelék II.: 10 dkg cukor, 10 dkg dió, 15 dkg darált keksz, kicsi rum, pici feketekávéval, összegyúrjuk, 6 hosszú rudat sodrunk belőle. A krém felével megkenjük a tésztát, és a rudakat ráhelyezzük a megmaradt krémet rákenjük és a piskóta másik felével betakarjuk.
Máz: 3 k. víz, 2 k. kakaó, 10 dkg cukor, 10 dkg margarin, és a tészta tetejére kenjük.
A süteményt készen tálaljuk.
1. Gőz felett egy edényben összedolgozzuk a porcukrot, a tojást, a mézet, a szódabikarbónát, a vajat és a holland kakaót, majd a liszttel összekeverjük. 2. Három cipóra osztjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megszóráshoz: porcukor A cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a puha margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojássárgáját a cukorral és a folyékony margarinnal habosra kikeverem. 2. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd a sárgájához adom. 3. A lisztbe vegyít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrom vékonyra nyújtom és minden második db-ot kiszúrom. Tepsikbe teszem és alacsony lángon megsütöm, ha már csak langyos, lekvárral/dzsemmel összeragasztom. P...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű