1/2 kg túró,
4 tojás,
20 dkg liszt,
1 sütőpor,
20 dkg porcukor,
csipet só
A hozzávalókat összekeverjük és evőkanállal a forró olajba szaggatjuk. Egyszerre csak keveset tegyünk bele, mert sülés közben megnőnek a fánkok.
Pofon egyszerű!
1 tojásfehérjét kb. 30-35 dkg porcukorral gyurmázható állagúra kidolgozunk. (Lehet a masszát ízesíteni van.cukorral, pici ledarált kókuszreszelékkel, élelmiszer színezékkel megfe...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet a sütőporral elkeverjük. Hozzáadjuk a kakaót, a kristálycukrot és a vaníliacukrot. A száraz hozzávalókhoz kerül az olaj, a tej, a tojás és a kis lyukú reszelőn leresze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Fantát a ,pudingport + a cukrot sűrűre összefőzzük. - Pár percre hűlni hagyjuk . - Őzgerinc formába frissentartó fóliát helyezünk majd bele öntjük a langyosra hűlt zselét. D...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű1. Elkészítjük a krémet. A tojások sárgáját a porcukorral és 1 citrom levével + reszelt héjával habosra keverjük, hozzáadjuk a mascarponét, majd egyneművé dolgozzuk, végül a kemény...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű