80 dkg csirkemell
1 csokor bazsalikom
1 csokor petrezselyem
1 csokor snidling
1 dl olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1/4 citrom leve
tengeri só, bors
A csirkemelleket kisebb szeletekre feldaraboljuk. Enyhén besózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk.
A pesztóhoz a zöldfűszereket, az olívaolajat és a fokhagymát botmixer táljába, és pürésre turmixoljuk. Kevés sóval, citromlével ízesítjük. Izzó parázs felett pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát, majd megkenjük a pesztóval, és azonnal tálaljuk.
1. lépés A csirkemell kockákat forgassuk át a forró zsiradékon fehéredésig. 2. lépés Locsoljuk meg a narancslével, és tegyük hozzá a fűszereket és a narancskockákat is. Folyam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra, a fokhagymát nagyon apróra vágtam. Egy serpenyőben felolvasztottam a vajat, megpirítottam rajta a csirkemell csíkokat. Ízesítettem sóval, őrölt feh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit tedd fel egy kevés kókuszsíron párolódni. Közben a csirkemelleket kend meg fűszeres olajjal (nekem szárított paradicsom olaja volt az alap, sóval, pirospaprikával, bors...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA wokot olaj nélkül feltesszük a legnagyobb lángra és addig forrósítjuk, míg füstölni nem kezd. Ekkor beleöntünk kb. fél deci olajat és minden részét bevonjuk az olajjal. Ezután ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű