80 dkg csirkemell
1 csokor bazsalikom
1 csokor petrezselyem
1 csokor snidling
1 dl olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1/4 citrom leve
tengeri só, bors
A csirkemelleket kisebb szeletekre feldaraboljuk. Enyhén besózzuk, frissen őrölt borssal megszórjuk.
A pesztóhoz a zöldfűszereket, az olívaolajat és a fokhagymát botmixer táljába, és pürésre turmixoljuk. Kevés sóval, citromlével ízesítjük. Izzó parázs felett pirosra sütjük a húsok mindkét oldalát, majd megkenjük a pesztóval, és azonnal tálaljuk.
1. A csirkemellet, szalonnát felkockázzuk. 2. Kevés olajon a szalonnát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a csirkemellet. 3. Jól megpirítjuk, hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűFelcsíkozzuk a csirkemellet, befűszerezzük, serpenyőben olívaolajon jól átsütjük. A hagymát felkarikázzuk, az uborkát, paradicsomot kis kockákra vágjuk, a salátaleveleket széttépd...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket kicsontozom és felszeletelem. 2. Húskalapáccsal gyengén megveregetem, megsózom. 3. Ezután a tojást a tejjel habosra keverem, hozzáadom a fűszereket és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz