• csirkehús (comb, mell, szárny, ki mit szeret)
• 1 nagy doboz tejföl
• majonéz
• ketchup
• mustár
• csirke fűszersó
• trappista sajt
1. A fűszersóval beszórt húst belerakom egy, a hús mennyiségének megfelelő tepsibe.
2. A tejfölt beleteszem egy tálba, hozzáadok 3-4 evőkanál majonézt, 3-4 evőkanál ketchupöt és 1 evőkanál mustárt. Jól elkeverem, majd egyenletesen eloszlatom a csirkehúson.
3. Tetejét megszórom reszelt sajttal. Zsiradék nem kell alá, mert a tejföl, majonéz, ketchup, mustár enged magából eleget. A felsoroltak egy nagyon pikáns mártássá sülnek össze.
4. A húst puhulásáig fólia alatt sütöm, majd megpirítom a tetejét.
Rizzsel, főtt vagy sült burgonyával tálalom.
Elkészítés: Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk mustárral, borssal, vöröshagymával, babérral és kb. 5 evőkanál olajjal. Egy kisebb zárható dobozban egy éjszaká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítjuk a hártyától (ha van), majd keresztben leszeleteljük. Egy tűzálló üvegtálat kikenünk margarinnal majd a sózott-borsozott csirkemellel teljesen berakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: A hagymát és a paprikát felkockázzuk, majd egy kis olívaolajon megpirítjuk. A bacont és a csirkemellet is kockára szeljük és a zöldségekkel együtt sütjük 4-5 percig....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemelleket falatkákra vagdaljuk (lehet csíkokra is, kinek hogy tetszik). A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk. Az összepréselt fokhagymát, borsot, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű