menu

Családireceptkönyv.hu

Csirke különleges mártásban


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• csirkehús (comb, mell, szárny, ki mit szeret)
• 1 nagy doboz tejföl
• majonéz
• ketchup
• mustár
• csirke fűszersó
• trappista sajt

Elkészítés:


1. A fűszersóval beszórt húst belerakom egy, a hús mennyiségének megfelelő tepsibe.
2. A tejfölt beleteszem egy tálba, hozzáadok 3-4 evőkanál majonézt, 3-4 evőkanál ketchupöt és 1 evőkanál mustárt. Jól elkeverem, majd egyenletesen eloszlatom a csirkehúson.
3. Tetejét megszórom reszelt sajttal. Zsiradék nem kell alá, mert a tejföl, majonéz, ketchup, mustár enged magából eleget. A felsoroltak egy nagyon pikáns mártássá sülnek össze.
4. A húst puhulásáig fólia alatt sütöm, majd megpirítom a tetejét.

Trükkök, tippek, praktikák:


Rizzsel, főtt vagy sült burgonyával tálalom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kelda
Csirkemell bukszában
Csirkemell bukszában

A csirkemellet felszeletelem, ha vastagabbra sikerült, kissé kiklopfolom, sózom, borsozom. A sajtot és a sonkát szintén szeletekre vágom. Minden csirkemellszeletre terítek 1 szele...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
csirkemáj fűszeres bundában
csirkemáj fűszeres bundában

Jelenleg itt vagy: Főoldal > Szárnyas receptek > Csirke > Csirke belsőség > Csirkemáj fűszeres bundában Csirkemáj fűszeres bundában recept Csirkemáj fűszeres bundában Beküldve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Panírozz okosan
Panírozz okosan

A csirkemellet felszeleteljük és fűszerezzük. A tojást kikeverjük a mustárral és a zabliszttel. A csirkedarabokat belemártotjuk a tojásos masszába, majd a zabpehelybe hempergetjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar FŰSZERES-KARFIOLÓS-CSIRKECOMB
FŰSZERES-KARFIOLÓS-CSIRKECOMB

A combokat mossuk, és leszárítjuk. Egy tálba beletesszük a fűszereket, olajat, az áttört fokhagymát és felkockázott vöröshagymát is, elkeverjük, ebbe a húsokat beleforgatjuk, állni...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk