Finom, pikáns csirkemell. Kevés olívaolajjal készíthető, mert az alma és a hagyma enged annyi levet, hogy szaftos legyen az étel. Jó étvágyat!
IHozzávalók (1 személyre):
15 dkg csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
15 dkg savanykás alma
1 kávéskanál olívaolaj
Egy teflon edény aljára 1 kávéskanál olívaolajat öntünk /vagy a pumpás olajspriccelőből egy nyomásnyit/, rátesszük a felkarikázott hagymát, jól átpároljuk, pirítjuk. Utána jöjjön a csíkokra vágott csirkemellfilé, ha már minden oldala fehér, beletesszük a vékonyra szeletelt almát. Óvatosan megsózzuk, addig pároljuk fedő alatt, amíg a hagyma és az alma szinte teljesen péppé fő. Melegen rizzsel, árpagyönggyel, makarónival, hidegen egy szelet pirítóssal is nagyon finom.
.A csirkemellből vágj négy szeletet, sózd és borsozd. 2. A hagymát aprítsd fel. 3. A gombát pucold meg és szeleteld fel. 4. Kapcsold be a sütőt és melegítsd elő 180 fokra. 5. E...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű◾️A húst megmossuk és felszeleteljük. ◾️Kicsit kiklopfoljuk, és minden szeletet ízesítünk sóval, borssal és majorannával. ◾️Ezután a sajtot annyi szeletre vágjuk, amennyi hús s...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével. A paradicsomokat félbe vágjuk, majd félre tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű