80 dkg csirkemell filé
40 dkg szeletelt bacon
20 dkg sajt
2 db tojás
1 csokor petrezselyem
4 evőkanál tejföl
3 evőkanál liszt
2 kiskanál só
bors ízlés szerint
forma kikenéshez:
vaj,zsemlemorzsa
Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.
A csirkemellet felkockázva a többi összekevert alapanyaggal elkeverjük.
A kivajazott morzsázott formánkat baconnel kibéleljük.
A húst a formába öntjük, és a szalonnát ráhajtogatjuk.
Előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd egy tepsire kiborítjuk, és addig sütjük amíg a szalonna megpirul.
A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük, két evőkanál olajban megforgatjuk, félretesszük. A füstölt szalonna felét apró kockákra szeleteljük, összekeverjük a túróval, tejföllel, tojássárgájá...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűMinden összetevőt alaposan össze kell keverni. Egy ív sütőpapír közepére eloszlatni hosszúkás formára. Feltekerni a papírt, majd a két végét ellentétes irányba összecsavarni, mint...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűViszont van az eredeti Amerikai recept amikor a kövér négernénik sütik a csirkét na annak. megtudom mondani a fűszereit: Cayenne bors (alias chili) Füstölt piros paprika-- ezt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű