250 g csirkemell
300 g cukkini
1 db tojás
30 g zabliszt/aprószemű zabpehely
só
bors
A csirkét apróra vágjuk és a cukkinit lereszeljük, majd összekeverjük a fűszerekkel, a zabliszttel/zabpehellyel illetve a tojással.
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd sütőpapíros tepsibe tesszük kis golyókat formázva.
A csirkefasírtot aranybarnára sütjük, kb. 40 perc
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűSzinte mindegy, csak a sütési technológia legyen jó! Márton nap utáni vasárnap, a búcsú napján ott várt minket az asztalon a kacsasült és a legfőbb jóság: a tömött kacsa mája....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA joghurtot összekeverem ízlés szerint a fűszerekkel és a tejjel majd amíg a többi hozzávalót előkészítem pihenni teszem a hűtőbe. A brokkolit rózsáira szedem és előfőzöm sós víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darált húst jól összekeverjük a zsemlével, a tojással, a zsemlemorzsával, a zsírral, a zúzott fokhagymával és a sóval, borssal. 2. Beletöltjük a nyakbőrbe, beledugjuk a ti...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű