csibemell
2 tojás
sima liszt
só
tej
Csibemellet vékony kockákra,, b 2centi szeles és vékony legyen.Sajtot is is fel kell kockázni ugyanúgy. Hurkapálcára húzzuk fel, egy hús, egy sajt, egy hús, egy sajt, addig amíg van hely a pálcán. Csinálj bundát jó sűrűt. Ebbe kell beleforgatni a pálcákat mindenhol lefedje és forró olajban 10perc alatt kisütni
Először a tepsit beolajozzuk. Egy serpenyőbe kevés zsírt teszünk, felhevítjük, erre öntjük a tisztított, vékonyra szeletelt hagymákat, majd a tisztított, szeletelt gombát. Ételíz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA filézett CSIRKEMELLET apró (kb. 1x1x1 cm) kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítővel és vízzel (arány 2:10). A húsnak iszapos állagúnak kell...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágom, egy kis olajban elkeverem a gyros alapport és nyakon öntöm vele a husidarabkákat. Kb. fél órát hagyom állni, majd serpenyőben készre sütöm a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű