csibemell
2 tojás
sima liszt
só
tej
Csibemellet vékony kockákra,, b 2centi szeles és vékony legyen.Sajtot is is fel kell kockázni ugyanúgy. Hurkapálcára húzzuk fel, egy hús, egy sajt, egy hús, egy sajt, addig amíg van hely a pálcán. Csinálj bundát jó sűrűt. Ebbe kell beleforgatni a pálcákat mindenhol lefedje és forró olajban 10perc alatt kisütni
lőször a pácot készítjük el. A mustárhoz adjunk egy teáskanálnyi borsot, kávéskanálnyi curry port, hat vagy hét gerezd fokhagymát, a mézet, csipetnyi sót, és végül 4-5 evőkanál olí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rozmaring leveleit és a chilit apróra vágjuk. 2. A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, és kívül-belül megsózzuk. 3. Langyosra olvasztjuk a vajat, belekeverjük a chilit...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA páchoz valókat összekeverjük. A csirkét feldaraboljuk (a szárnyakat levágjuk, a mellét négy részre vágjuk, a combokat és a hátát kettévágjuk) 12 részre, és alaposan bedörzsöljük...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA megtisztított húst apró kockára vágjuk, hagyjuk kicsit lecsepegni. Egy edényben olajat forrósítunk, majd a csirkét fehéredésig pirítjuk rajta. Meghintjük sóval, borssal, felen...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű