1 tk. vaj, 1 tk. olaj, 80 dkg zsenge cukkini, 1 nagy csokor friss kapor, 4-5 szál újhagyma, 3,5 dl 12 %-os tejföl, só.
A cukkinit héjastól legyaluljuk, a vaj és olaj keverékében megpirítjuk. Rászórjuk az apróra vágott kaprot és a felkarikázott újhagymát tovább pirítjuk. Sózzuk, majd a tejfölt hozzákeverjük és összeforraljuk.
A brokkolit és a karfiolt sós vízben félpuhára főzzük közben a húst a zsíron megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A félkész brokkolikat egy tálba tesszük a krémsajttal és a fokhagymával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGnocchi Egy lábasban tegyünk oda vizet forrni. A metélőhagymát vágjuk apró darabokra. A zabpelyhet daráljuk liszt állagúvá. Minden alapanyagot öntsünk egy tálba, és gyúrjuk össze...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűCsipp-csupp összekeverni a lisztet a szódabikart, fahéjat, vaníliáscukrot és sót -- félretenni. Előkapunk egy másik edényt, amiben a puha vajat és a tojást, meg a cucut elkeverjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz