1 pohár bulgur
2 pohár forrásban lévő víz
1 csokor petrezselyem
1 csokor menta
1 uborka
1 paradicsom
3-4 zöldhagyma szárastól
1 citrom leve
3 ek oliva olaj
só-bors ízlés szerint
Egy pohár bulgur, én egy vizespoharat használtam, abból lesz 2 személyre való bő adag. Egy tálba öntöd, a bulgurt, hozzáöntesz 2 pohár forrásban levő vizet és letakarod. Félreteszed. felaprítasz, 1/2 csokor, petrezselymet, 1/2 csokor mentát, 3-4 szál zöldhagymát szárastól,1 uborkát (frisset) 1 paradicsomot. Mindent kicsire kell vagni. A bulgur kb 20 perc mulva mar megpuhul, egy villával osszekavarod, hozzáöntöd a felvágott zöldségeket es leveleket, egy citrom levét kicsavarod, ráöntöd, 3 ek olivaolajat öntesz rá, sózod és borsozod
A káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. A hagymát durvára reszeljük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk. A káposztát elkavarjuk a sárgarépával és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a besamelt vagyis a tejmártást készítjük el. A tejet fölforraljuk. A vajat egy kis lábasban fölolvasztjuk és a lisztet megfuttatjuk rajta, de vigyázzunk, ne piruljon meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat tűzön feketére égetjük, majd beletesszük egy edénybe és Folpackkal lezárjuk és hagyjuk kb. 10-15 percig, közben a bazsalikomot apróra vágjuk, felszeleteljük a mozzarel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű