10 tojás,
mustár,
tejszín,
majonéz ,
só, bors
Franciasaláta
Megfőzzük és megpucoljuk a tojásokat, félbevágjuk őket, és egy kiskanállal kikotorjuk a belsejüket.
A tojássárgákhoz hozzákeverünk egy kis mustárt, majonézt, tejszínt, só, bors, majd a masszát visszatöltjük a tojásokba.Franciasaláta "ágyon", díszítve tálaljuk.
A lereszelt káposztára rátesszük a sót, és egy kevés ecettel is megöntözzük. 10 percre félretesszük. Nem kell a káposztát kinyomni. Hozzáadjuk a szeletekre vágott hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűG
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzínes, egészséges, vitamindús vacsora. Teljesen natúr íz, semmi öntet, mégis isteni. Szeleteld fel és finoman forgasd össze a hozzávalókat és tálalásnál a 1-1 főtt tojás köré ren...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűSüssük meg a céklát sütőben jó puhára, ha megsült tisztítsuk meg és vágjuk fel kockára és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá az ecetet, az olajat, a sót és keverjük össze, hagyjuk a cék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű