4 keményre főzött tojás kockára vágva
2 evőkanál majonéz
1 teáskanál dijoni mustár
1 evőkanál durvára vágott medvehagyma
1 evőkanál finomra vágott édes hagyma
4 csemegeuborka kockára vágva
Himalája só, frissen őrölt bors
Összekeverem a hozzávalókat és behűtöm tálalás előtt.
A tányérokhoz a sajtot lereszeljük. Sütőpapírral bélelt tepsire 2 vagy 4 körlapot készítünk belőle, és 180 fokon kb. 5-8 perc alatt felolvasztjuk. Pár percig hűlni hagyjuk, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szeletelt sajtot sütőpapírral bélelt tepsibe rakom,úgy hogy egymást fedjék,szórjuk reszelt trappistával meleg sütőbe rakjuk pár percre csak annyira,hogy kissé összeolvadjon. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz olajon pirítsuk meg a kockára vágott hagymát, adjuk hozzá a meghámozott, kockára vágott cukkinit. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával, cukorral, mustárral, bazsalikommal,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított hagymát vékony karikára vágjuk. Enyhén megsózzuk, megcukrozzuk. 2. Az olajat a citrom kicsavart, leszűrt levével, a mustárral, paprikával jól összekev...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű