hagyma
tarja kockára vágva
zöldborsó
fehérbor
zsiradék
só, bors, majoranna
fokhagyma
hegyes paprika
paradicsom
sárgarépa
krumpli
Az összevágott hagymát zsiradékban megpároltam, majd erős tűzön megpirítottam a felkockázott tarját. Só, bors, p.paprika, majoranna. Felöntöttem egy kis fehérborral és csendben rotyogtattam.
Félidőben hozzáadtam a s.répát, hegyes paprikát. Amikor minden puha lett, zutty bele a borsó és egy felkockázott paradicsom.
Mindeközben a kockára vágott újkrumplit olajban kisütöttem.
Végül ezeket összekevertem, két gerezd fokhagymát belereszeltem.
msjs
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA disznó bökésekor tálban felfogott vért hűvös, szellős helyiségbe félretesszük, hogy kihűljön és megalvadjon. A vöröshagymát durván felszeleteljük és a zsíron lassú tűzön aranyba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, még forrón megtisztítjuk, és felszeleteljük. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, és szintén felszeleteljük. A kolbászt is hasonló vastagságú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, és kockára vagy karikára felvágjuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot apró kockára felvágva összekeverjük. A tarját kb. 2-3 cm hosszú csíkokra vágju...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű