1 kg csirkemell,
10-15 dkg csirkemellsonka
, 20-25 dkg sajt (fele füstölt, fele trappistával csináltam),
1 csokor snidling,
20 dkg bacon
,8 db tojás,
1 db pritamin paprika.
A kuglóf formát zsírozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és kibéleljük baconnal. A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágjuk, borsozzuk és flekken fűszerrel befűszerezzük. Befűszerezett húsokat rakjunk le egy sorba körben a formába, tegyünk bele reszelt sajtot, üssünk bele 4 tojást, úgy mintha tükörtojást sütnénk. sonkát és snidlinget ( ha nincs megteszi bele a sima hagyma is ),ismét hús, sonka, sajt , Az utolsó sor sajt kell, h legyen, de bármivel variálhatóak az összetevők. A maradék 4 tojást verjük fel villával, öntsük nyakon vele a kuglófot, takarjuk be a kilógó szalonnákkal és 250 fokon 1 - 1 1/2 óra alatt süssük meg. Ha nincs valamelyik hozzávaló helyettesíthető vagy lehagyható. A sajt és a tojás a lényeg, az fogja össze nagyon laktató és finom
(7 fénykép)
A hozzávalókat tegyük egy nagy tálba, majd jól keverjük el, míg csomómentes kenhető masszát nem kapunk. Kanalazzuk rá egy sütőpapírra, majd tekerjük fel úgy, hogy parizer formájú h...
Elkészítési idő:---Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. ---A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. ---Tep...
Elkészítési idő: 30A húst felkockázzuk és kevés olajon pirítani kezdjük, mikor feldobja a levét hozzáadjuk a zöldbabot is és belekeverjük a zúzott fokhagymát, lestyán levelet, fűszerezzük. Egy kevés...
Elkészítési idő: 1 óra