Kelkáposzta, krumpli, fokhagyma, köménymag, vegeta.
Annyi vízzel föltenni főni, ami éppen ellepi.
Ha megfő, rántás.
A kelkáposzta torzsáját kivágjuk, a megmaradt káposztát elnegyedeljük, majd felcsíkozzuk. A hámozott burgonyát kis kockákra vágjuk. A káposztát egy nagy fazékba tesszük, felöntjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz1. 2 doboznyi konzervborsót ( a kisebb fajta doboz) leszűrűnk. 2. Egy lábosban kevés olajat melegítünk, majd ráborítjuk a borsót. Átforgatjuk, csak annyi időre, hogy átfényesedj...
Elkészítési idő: 15 p Nehézség: KönnyűA borsót annyi vízben, amennyi ellepi a cukorral és sóval puhára főzzük. (Ha friss, zsenge borsóból készíted, ne vízben főzd! Önts a fazékba egy nagyon pici olajat, arra tedd a bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű