2 ek. vegeta
1 evőkanál reszelt parmezán sajt
3 db tojás
1 csokor petrezselyem zöld
1.2 liter víz
Forraljunk föl 1.2 liter vizet és oldjuk föl benne vegetát.
Közben verjük föl a tojásokat, keverjük el benne a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A lobogó levesbe szépen öntsük a tojást és kevergessük közben. 2-3 perc alatt főzzük készre. Tálaljuk friss, ropogós héjú fehér kenyérrel.
Tipp: Kipróbálhatjuk más sajttal is ezt a pár perc alatt elkészülő levest.
Kevés olajon pároljuk elő a zöldségeket, majd öntsük fel bő 1 liter vízzel. Forraljuk fel, adjuk hozzá a két zöldségleves-kockát, majd főzzük majdnem készre. Tejfölös habarással...
Elkészítési idő:A hagymát megtisztítjuk, és egészen apró kockákra összevagdaljuk a fokhagymával együtt. A vajat óvatosan felmelegítjük, vigyázva, hogy meg ne égjen, és beleszórjuk a h...
Elkészítési idő: 45 percElőször a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! A...
Elkészítési idő: 30 perc