2 paradicsom
1 pici fejes káposzta fele
1 közepes sárgarépa
1 közepes zellerszár
1 közepes póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
víz
1 evőkanál olívaolaj
Kockázd fel a zöldségeket. Egy mélyebb edényben, kis olajon párold üvegesre az apró kockákra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát. Öntsd a felaprított zöldségeket a lábosba, és forgasd át az olajon. Adj hozzá annyi vizet, hogy éppen ellepje a zöldségeket. Mivel tisztítókúrára készülsz, a műfűszereket - például leveskockák - el kell felejtened. Használj őrölt bazsalikomot, oregánót, pirospaprikát, és, ha nagyon muszáj, pici tengeri sót. Másfél óráig főzd lassú lángon a zöldséglevest, majd tálaláskor kevés parmezánnal szórd meg.
Egy fazékba kockákra metélek 1 kis fej voroshagymát amit kis olajon vagy zsíron karikákra metélt zöldségekkel kicsit át sütök. Rakok rá egy kis piros paprikát, darált borsot s fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágom A sárgarépát,petrezselymet, krumplit,kockára Az olajon világosbarnára pirítom a tésztát Beledinsztelem a vöröshagymát,meghintem pirospaprikával Hozzáado...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húst megmosom, leszárítom, és 2-3 cm-es egyforma kockákra vágom. A megtisztított burgonyát ugyancsak kockákra, a zöldséget pedig vékony karikákra metélem. A megmosott, kicsumázot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sárgaborsót egy szűrő segítségével mosd át. Tedd egy edénybe és öntsd fel annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Áztasd legalább 1,5 órán keresztül. Ha lejárt az áztatási idő, a bo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű