1 cs. spenót
liszt, fokhagyma, tej, 2 tojás
Spenótot felolvasztani. 3 fakanál liszttel rántás.
3 g. fokhagymát belenyomni......... a rántásba.
Belekeverni a felolvadt spenótot.
Felengedni tejjel, sózni.
2 tojást belekeverni.
Én nem csinálok bele rántást, hanem kis tejszínnel sűrítem.
Az olívaolajon a halszelet mindkét oldalát átsütjük, majd néhány perc alatt lefedve puhára pároljuk. A főzőedényből kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékra tesszü...
Elkészítési idő: 25 percTejfölös burgonyafőzelék fasírttal. krumpli,2 kg. só, ízlés szerint fehérbors, babérlevél, majoranna, 1 púpos evőkanál liszt, 2 dl tejföl, kevés olaj. Elkészítés: A krump...
Elkészítési idő: 1,5-óraA kockára vágott füstölt húst kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, rátesszük a lencsét, és felöntjük vízzel. Fűszerezzük, puhára pároljuk, kevés ecette...
Elkészítési idő: