5 drb csirkecomb
10 dkg parmezán
1 kk ételízesítő
1 kevés bors
4-5 gerezd fokhagyma
1 kk oregánó
3 ek olaj
A combokat jól befűszerezzük , és egy kiolajozott tűzálló üvegedénybe tesszük , kicsit meglocsoljuk olajjal ,és felöntjük kb 1 dl vízzel . Alufóliával lefedve 170 fokon kb 1 órát sütjük . Amikor puha a hús ráreszeljük a parmezánt és 250 fokon pirosra sütjük .
1.Mosd meg a csirkemelleket és vágd kisebb darabokra. 2.Egy tálban keverd össze a joghurtot sóval, borssal és a reszelt parmezánnal. 3.Kend meg a joghurtos keverékkel a csirkemel...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: Könnyű1. A zöldborsót megfőzzük. 2. A csirkemellet csíkokra vágjuk és egy kevés zsiradékon puhára pároljuk. 3. Ízesítjük sóval, borssal és zúzott fokhagymával. 4. Ha megpirul...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1, A csirkemellet felkockázzuk, apró kockákra vágjuk a hagymát, paprikát, paradicsomot. 2, 5 ek olajon a hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, és add...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húsokat ferdén bevágjuk,úgy hogy ne szakadjon ki. Valójában zsebeket készítünk a fűszervajnak.besózzuk,borsozzuk,és félretesszük. A fűszervajhoz aprítjuk a medvehagymát jó apr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes