5 drb csirkecomb
10 dkg parmezán
1 kk ételízesítő
1 kevés bors
4-5 gerezd fokhagyma
1 kk oregánó
3 ek olaj
A combokat jól befűszerezzük , és egy kiolajozott tűzálló üvegedénybe tesszük , kicsit meglocsoljuk olajjal ,és felöntjük kb 1 dl vízzel . Alufóliával lefedve 170 fokon kb 1 órát sütjük . Amikor puha a hús ráreszeljük a parmezánt és 250 fokon pirosra sütjük .
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes7–8 csirkecombot sózzunk be, majd kb. 15–20 dkg trappista sajtot dugdossunk a bőre alá. Rakjuk be őket egy kis tepsibe, és kb. fél liter tejet öntsünk alá. Alufólia alatt kb. 70 p...
Elkészítési idő: 105 Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket fűszerezzük. A linessa sajtkrémbe belevágjuk a hagymát, fűszerezzük, majd betöltjük a csirkemellet és feltekerjük. Szorosan egymás mellé, őzgerinc formába r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet vékonyra felszeleteljük (7-8 szeletre), sózzuk, borsozzuk, megszórjuk egy kevés fokhagyma granulátummal , hagyjuk egy kicsit állni, majd forró olajban...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű