5 drb csirkecomb
10 dkg parmezán
1 kk ételízesítő
1 kevés bors
4-5 gerezd fokhagyma
1 kk oregánó
3 ek olaj
A combokat jól befűszerezzük , és egy kiolajozott tűzálló üvegedénybe tesszük , kicsit meglocsoljuk olajjal ,és felöntjük kb 1 dl vízzel . Alufóliával lefedve 170 fokon kb 1 órát sütjük . Amikor puha a hús ráreszeljük a parmezánt és 250 fokon pirosra sütjük .
Készítsd el a szószt: egy lábasban forrald össze a paradicsomot a lekvárral, és időnként megkavarva, mérsékelt tűzön kb. 5 perc alatt főzd sűrű állagúra. Helyezd a megmosott, lecs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt, megtisztítjuk majd rózsáira szedjük, majd ételízesítős vízben körülbelül 10 perc alatt félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd félretesszük. A csirkemellet vékony szele...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket lebőrözzük, 2-3 cm-es hasábokra vágjuk és lisztben megforgatjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. 1 dl olajon átpirítjuk a csirkemel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű