30 bodzavirág
2l víz
2 kg cukor
100 g citromsav
2 citrom.
A bodza kivételével összefőzök mindent.Ha hűl egy kicsit,beleteszem a virágokat is.24 òrát áll,néha megkeverem.Utána leszűröm,ùjraforralom,majd forròn üvegekbe öntöm.Mehet dunsztolòdni.
A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és egy csipet sót, alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, a tejfölt, a rumot és az olvasztott,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggybefőtt levét leszűrjük, a meggyet mély bóléstálba tesszük. Az őszibarackot és az ananászdarabokat összevágjuk, s a levével együtt a meggyre öntjük. Majd hozzáadjuk a többi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűössze kell forralni a mézet a vízzel, majd ha felforrt ,mérsékelve a lángot, bele kell önteni az ecetet. Ezután még öt percig lassú tűzön főzzük. Levesszük a tűzről, és beletesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tisztára mosott leveleket, és minden hozzávalót, a cukor kivételével egy éjszakán át áztatjuk. Másnap hozzáadjuk a cukrot és felkeverjük, majd el kezdjük főzni. Kicsit sűrítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű