4 tojás sárgája... 10 dkg cukor 1 cs vanília cukor 1 egész vanília kikapart magja... 1,5 dl tej...
a tojás sárgát a cukor felével elkevertem... a másik felét a tejjel és a vaníliákkal felforraltam.. majd a meleg tejet kanalanként kevertem a sárgákhoz... aztán vissza tettem a tűzre és alaposan jó krémesre főztem.. folyamatosan keverni kell le ne égjen.. 3 dl tejszint alaposan felvertem... majd a kihült vaniliát hozzá tettem .. ekkor ment a gépbe, de akinaek nincs a csak tegye tégelybe és mehet a fagyóba fél óránként alaposan át kell keverni... egy kézi habverő jó hozzá
FŰSZEREK 1 púpozott evőkanál liszt = 2 dkg 1 csapott evőkanál liszt = 1,5 dkg 1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa = 1,8 dkg 1 csapott evőkanál zsemlemorzsa = 1,2 dkg 1 púpozott e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feltéthez: - 3-4 db virsli (én a roppanós bécsi virslit használtam) -pizzakrém,ízlés szerint pizza fűszerkeverék. -15dkg kockázott bacon -10 dkg kolbász -10 dkg trapista saj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk kb. 10-15 percig állni hagyjuk. Kiolajozott tepsibe nyújtjuk a tésztát, megkenjük pizzakrémmel majd ízlés szerint teszünk rá szalámit (téli szalámi, son...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű