4 tojás sárgája... 10 dkg cukor 1 cs vanília cukor 1 egész vanília kikapart magja... 1,5 dl tej...
a tojás sárgát a cukor felével elkevertem... a másik felét a tejjel és a vaníliákkal felforraltam.. majd a meleg tejet kanalanként kevertem a sárgákhoz... aztán vissza tettem a tűzre és alaposan jó krémesre főztem.. folyamatosan keverni kell le ne égjen.. 3 dl tejszint alaposan felvertem... majd a kihült vaniliát hozzá tettem .. ekkor ment a gépbe, de akinaek nincs a csak tegye tégelybe és mehet a fagyóba fél óránként alaposan át kell keverni... egy kézi habverő jó hozzá
Az édesburgonyát, ha előre megsütjük, és hagyjuk kihűlni akkor a fagyasztott banánnal összeturmixolva azonnal hideg és fogyasztható lesz. Ha kicsit meleg még a sült batáta, akkor v...
Elkészítési idő:1. A tojásokat válaszd ketté. 2. A sárgáját keverd el alaposan a túróval és a sóval. 3. A fehérjét verd habbá, szórd bele a sütőport és óvatosan forgasd össze a túróval. 4. Egy...
Elkészítési idő: 15 percVágjuk le a retek tetejét, majd egy kiskanállal kaparjuk ki a retek belsejét, majd az üregbe kanalazzunk 2-3 evőkanál mézet. Nem kell túl sok mézet rakni, mert a retek levet fog en...
Elkészítési idő: 1 nap