2 adaghoz:
50 dkg főtt, áttört krumpli
1 tojás
1/2 teás kanál só
3 evőkanál liszt
összeállítani , kifőzni
A tarhonyát pirítsuk meg az olajon.Ezután öntsük fel a 6 dl vízzel, keverjük hozzá a sót, majd lefedve addig főzzük, amíg teljesen magába szívja a vizet és megpuhul. A debrecenit...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hús szeleteket megpaskoljuk, mindkét oldalát enyhén sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát megmossuk, és fél centi vastag karikákra vágjuk. A megtisztított v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgát és a rizst sós vízben külön-külön megfőzzük, majd leszűrjük. A darált húst kevés olajon lepirítjuk az apróra vágott hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesMíg a krumpli puhul a sajt kivételével a többi hozzávalót puhítani, párolni, picit sütni. A krumpli belsejét szétnyomkodni, megtölteni, sattal szórni, sütőben a sajt ráolvadásáig...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes