50 dkg darálthúshoz hozzáadunk 15 dkg apróra vágott fehérszalonnát.Teszünk hozzá 10 dkg apró kockára vágott kaliforniai paprikát,sót,borsot,örölt pirospaprikát ízlés szerint és egy nagyobb fej fokhagymát amit előtte pépesítünk.
50 dkg darálthúshoz hozzáadunk 15 dkg apróra vágott fehérszalonnát.Teszünk hozzá 10 dkg apró kockára vágott kaliforniai paprikát,sót,borsot,örölt pirospaprikát ízlés szerint és egy nagyobb fej fokhagymát amit előtte pépesítünk.Jól összedolgozzuk.Egy éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap rudakat formázunk és folpackba csomagoljuk.A rudakat egy lábasba tesszük,felöntjük vízzel,hogy ellepje és lassan abáljuk.Csendes tűzön 3 órán át.Kihűtjük és szeleteljük.Jó étvágyat.
A darált húst az apróra vágott fokhagymával, a tojással a tejbe áztatott zsemlével, ízlés szerint sóval, borssal, pirospaprikával összegyúrjuk. A muffin forma mélyedéseit keresz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra felkockázott húst vízben feltesszük főni. Sóval, borssal, majoránnával ízesítve, én tettem bele pár darab friss paradicsomot is (ha elfőtte a levét nem pótoljuk). Ha f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket leöblítjük, papírkendővel szárazra törölgetjük, vágódeszkára fektetjük, letakarjuk őket folpakkal, és kissé kiverjük. 2. A sajtot nagy lyukú reszelőn szálasr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. A szikkadt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű