menu

Családireceptkönyv.hu

Ostyalapban rántott fasírt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:

2 ostyalap

50 dkg darált hús
1 kk piros paprika
1 ek mustár
1 ek majonéz
10 dkg rizs ( megfőzve)
2 tojás
1 diónyi vöröshagyma, ( apróra vágva)
2-3 gerezd fokhagyma ( apróra vágva)
só, bors, vegeta ( ízlés szerint)

Elkészítés:


Elkészítése:
Az ostyalapokat nedves konyharuha közé tesszük rövid időre, ( annyira, hogy majd felEzttudjuk tekerni törés nélkül)
A darált húst összedolgozzuk a többi hozzá valóval. Az enyhén megpuhult ostyalapok sima oldalára kenjük és szorosan felsodorjuk. Fagyasztóba tesszük 2-3 órára, hogy megkeményedjen, de csak annyira, hogy feltudjuk szeletelni. Újnyi vastagra szeleteljük, egy rúdból 23-25 szeletet kapunk.
Így felszeletelve bezacskózzuk és mehet a fagyasztóba. Bármikor lehet sütni, mindig annyit veszünk ki amennyire éppen szükség van. Panírozzuk ( liszt, tojás, prézli) és forró olajban/zsírban kisütjük.

Ostyalapban rántott fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Sertésoldalas krumpligancával
Sertésoldalas krumpligancával

A burgonyákat meghámozzuk, kockákra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. A levét eltesszük egy tálba, mert később szükségünk lesz rá. A burgonyákat összetörjük, visszatesszük a tűz...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Milánói húsrolók
Milánói húsrolók

A darált húst ízesítsük sóval, borssal, reszelt fokhagymával, és keverjük hozzá a tojást. Formázzunk belőle 8 db kis roládot. Tekerjük be baconbe, majd tegyük egy tűzálló tálba....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Darált - Rakott zöldbab gazdagon
Darált - Rakott zöldbab gazdagon

1. A zöldbabot sós vízben megfőzzük. 2. Ezalatt az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát olajon üvegesre pároljuk, a darált húst, az ízlés szerinti fűszereket és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Mária
Karajba zárt csülök
Karajba zárt csülök

Elkészítés : A csülköt előző nap főzzük puhára, és hagyjuk a vízében kihűlni, majd szeljük fel apró darabokra. A hagymát vágjuk apróra, és dinszteljük meg. A csülköt, a hagymát, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk