500g szeletelt sertéskaraj (vagy más hús ízlés szerint)
Zöldségek ízlés szerint (karfiol, sárgarépa, kelbimbó...stb.)
Fűszerek: bors, update barbecue fűszerkeverés, fokhagyma granulátum, ételízesítő)
A zöldségeket megmossuk, feldaraboljuk, tepsibe tesszük, majd meghintjük ételízesítővel. Rátesszük a fűszerezett sertésszeleteket, vizet öntünk alá, letakarjuk fóliával és 200 fokon 1-1,5 óráig sütjük (én 1 óra után megszurkáltam a zöldségeket, de még félig kemények voltak), majd levesszük a fóliát és 220 fokon még 20-30percig sütjük, hogy a hús szép piros legyen.
1. A húst fokhagymás sóval beszórjuk és rövid ideig állni hagyjuk. 2. Addig egy tányérban összekeverünk 1 rész lisztet és 3 rész zsemlemorzsát. 3. A hússzeleteket először a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, és fóliába csomagolva 1 órán keresztül pihentetjüka hűtőben. (Ez idő alatt kényelmesen el tudjuk készíteni a tölteléket és a mártást...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sertéskarajt fél cm vastagságúra szeleteljük és egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal és delikáttal. Kevés olajat locsolunk rá és egy pici vízzel felengedjük....
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA malaccsászárt megtisztítjuk, és a tepsi méretéhez igazítva elvágjuk. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A vöröshagymát is megtisztítjuk, és félkarikára vágju...
Elkészítési idő: 130 min Nehézség: Közepes