Két nyers tsülök(kb-2,5-kg) 5-jó fej veres hagyma egy jó maréknyi apróra vágott füstölt szalonna 10-szem egész bors 1-jó teáskanál áfonya jam vagy lekvár jó csipet majoranna kb-2 teáskanál őrölt kömény só izlés szerint
A darált húshoz hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a kis kockákra vágott hagymát és a többi hozzávalót. Bő forró olajba kanállal szaggatjuk, s mindkét felét pirosra sütjük. Nem...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A szalonnát, a hagymát és a sajtot csíkokra vágjuk. 2. A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, majd keresztben ráfektetünk egy adagot a hagymából, a sajtból és a szalonnából....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőzsákban a hús saját levében, saját zsírjában és gőzében fog elkészülni. A karajt alaposan megmossuk, a csontszilánkokat és túl zsíros részeket eltávolítjuk, majd jó ujjnyi sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spenótot többször, alaposan átmossuk, és a szárát levágjuk. Egy forró serpenyőbe olívaolajat öntünk, a gerezd fokhagymát egy picit megroppantjuk, majd egészben beledobjuk, és me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű