Családireceptkönyv.hu

Dupla fokhagymás zöldborsós brassói


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-6 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Brassói apró pecsenye sok fokhagymával és zöldborsóval.

1/2 kg újburgonya burgonya, meghámozva felkockázva
» 4 evőkanál olívaolaj
» 1 kis sertésszűz
» 4 gerezd fokhagyma, reszelve
» só
» bors
» 25 dkg fagyasztott zöldborsó
» 1 csokor petrezselyem, finomra aprítva

Elkészítés:


Először külön, a sütőben ropogósra sütjük a burgonyát. Ehhez a sütőt előmelegítjük 200C fokra. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, összeforgatjuk a 4 evőkanál olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd tepsire szórjuk. Kb. 30 perc alatt ropogósra sütjük. Közben serpenyőben megsütjük a húst a reszelt fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, és azzal is további 5 percig sütjük. Hozzákeverjük a ropogósra sült burgonyát, végül a petrezselymet, és a tetejére tesszük a konfitált fokhagyma gerezdeket.

Dupla fokhagymás zöldborsós brassói

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ropogós hasaalja ( Dagadó )
Ropogós hasaalja ( Dagadó )

--Egy éles késsel, rácsozzuk be a húson lévő bőrt. --Tegyük a fűszereket (fokhagyma, köménymag, só ,bors ) egy tálkába keverjük össze. Keverjük hozzá az olajat is . A kapott...

Elkészítési idő: 1ora
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Göngyölt karaj töltve 1 -OK
Karaj - Göngyölt karaj töltve 1 -OK

1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és grillfűszerrel megszórjuk. 2. A sajtot lereszeljük. 3. A kolbászt, újhagymát és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tarja - Paprikás-sajtos szelet - OK
Tarja - Paprikás-sajtos szelet - OK

1. A hússzeleteket leöblítjük, papírkendővel szárazra törölgetjük, vágódeszkára fektetjük, letakarjuk őket folpakkal, és kissé kiverjük. 2. A sajtot nagy lyukú reszelőn szálasr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bedő
Gombás töltött sertésborda
Gombás töltött sertésborda

15 dkg gombát és a metélőhagymát kockákra, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a habosra kevert tojást, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és jól összedolgozzuk. Közben a hú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk