Családireceptkönyv.hu

Tarhonyás hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


H_:70 dkg sertéslapocka, 40 dkg tarhonya, 1 kp fej vöröshagyma, 4-4 húsos paprika és paradicsom vagy egy is üveg lecsó, 2 leveskocka.

Elkészítés:


Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával és kevés vízzel felöntjük. Beletesszük a kockára vágott húst és fedő alatt pároljuk. Ízesítjük. ¾ liter forró vízben feloldjuk a leveskockákat, amikor a hús pirulni kezd, ráöntjük. Olajon zsemleszínűre pirítjuk a tarhonyát, és hozzáöntjük a puha húshoz, bele a lecsó, lassan és folyamatosan keverve puhára főzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Darált húsos táskák
Darált húsos táskák

A hagymát olajon megdinsztelem beleteszem a darált húst ,tejfölet megfűszerezem és készre főzöm. Beáztatom a zsemléket a vizet jól kinyomkodom belőle és a tűzről levéve a darált...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: ani44
Velős pirítós
Velős pirítós

A hagymákat megtisztítottam, pucoltam. A vöröshagymát nagyon finomra vágtam és a zsíron aranysárgára pirítottam. Hozzátettem a velőt, sóztam, borsoztam, köménnyel, piros paprikával...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Tanyasi tarhonyás hús - OK
Comb - Tanyasi tarhonyás hús - OK

1. Az olajban üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, azonnal felengedjük kevés vízzel, majd amikor zsírjára pirult, beletesszük a kockára vágo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Nagy
Felvidéki töltött borda /Ízőrzők Budajenő/
Felvidéki töltött borda /Ízőrzők Budajenő/

A szalonnát és a vöröshagymát felkockázzuk. A szalonna zsírját kisütjük, majd ebben lepirítjuk a hagymát. A kolbászt és a gombát szeletekre, majd egészen apró kockákra felvágjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk