1 kg darálthús
25 deka rizs
2 db nagyobb tojás
Füszerek
Kömény
Örölt bors
Pirospaprika
Só
A hozzávalókat összekeverjük. / rizst is szárazon/
Kicsit pihentetem és forróvízben kifőzöm.
A főzőlét felhasználom a mártáshoz
1. A sertésmájat ledaráljuk. (lehet nyersen is, de lehet egy pillanatra az abáló lébe mártva is darálni. Így nem lesz annyira véres. 2. Hozzáadunk a disznótorban előre kifőtt r...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst fűszerezzük hozzá adjuk a tojást és zsemlét/kenyeret, majd jól elkeverjük. Gombócot formázunk lisztben megforgatjuk és megsütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A karajszeleteket besózzuk (csak mértékkel!) 2. Elkészítjük a pácot. Mi sem egyszerűbb: mustár és fűszerek. 3. Bekenegetjük a húsokat, kicsit állni hagyjuk, majd alufóli...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz