1 kg sertésoldalas
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
majoranna, köménymag, babérlevél
őrölt feketebors, só
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj
Az oldalast felteszem főni kuktába, fokhagymával, hagymával, sóval, borssal, köménnyel. Amikor megfőtt kicsontozom és kisebb darabokra vágom.
A lisztet a sóval és a borssal, pirospaprikával összekeverem.. A tojásokat egy evőkanál mustárral felverjük, s ezek után már teljesen hagyományos módon panírozzuk, utoljára zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.
Szezámolajon a póréhagymát és a csíkokra vágott csirkemellet megsütjük. Ezután ráöntjük a curry mártást. Csíkokra vágjuk a répát, a kaliforniai paprikát és hozzáadjuk a húshoz és e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kicsontozott karajt szeletekre vágjuk, kissé megsózzuk és fűszerezzük, majd paprikás lisztben megforgatjuk. A nyers krumplit nem túl vastag karikákra szeleteljük, megsózzuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsgombóc hozzávalóit tegyük egy tálba (a rizst nem kell megfőzni!), és kézzel nagyon alaposan gyúrjuk össze. Ha időközben felforrt a vizünk, akkor vizes kézzel készítsünk nekünk...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csülköt csontozd ki, a combot darabold össze. A bőrét, ha belefőzöd, kockázd fel nagyobb darabkákra, majd a húst is, valamivel kisebbekre kb.3x3 cm-es darabokra. A többi hozz...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Közepes