menu

Családireceptkönyv.hu

Sajttal és sonkával töltött karaj baconbe csomagolva


Írta:

Elk. idő: 1,30 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg sertéskaraj
20 dkg bacon
6 szelet sonka
6 gerezd fokhagyma
15 dkg füstölt sajt
olívaolaj
só, bors

Elkészítés:


A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket és fóliával lefedjük, majd fél órán át pihentetjük. Minden hússzeletre egy szelet sonkát helyezünk. Közben csíkokra vágjuk a sajtot és elosztjuk a húsokon. Majd egyenként feltekerjük őket és baconbe csomagoljuk. Kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét megkenjük olívaolajjal, majd 40-50 percen át sütjük 180 fokon. Időközben megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.

Sajttal és sonkával töltött karaj baconbe csomagolva

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Debreceni kolbászos karaj
Debreceni kolbászos karaj

A karajt szépen leválasztom a csontjáról és vékony, éles pengéjű késsel felszúrom. A bőrétől megszabadított kolbászt egy 30 percre a mélyhűtőbe teszem. Onnét kivéve zsírral kenem b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  baconba-hagymába töltött fűszeres fasírt
baconba-hagymába töltött fűszeres fasírt

Tisztítsd meg a hagymát. Ezután vágd le a felső és alsó részét és óvatosan szedd le a külső hagymaréteget és tedd félre. A hagyma belsejét vágd össze, ahogy a fasírozotthoz is s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Sertéshúsos, zöldséges üvegtészta (koreai)
Sertéshúsos, zöldséges üvegtészta (koreai)

Hozzávalók 10 dkg üvegtészta 1 db sárgarépa 1 csokor újhagyma 20 dkg friss spenót 2 ek olaj friss gyömbér 2 gerezd fokhagyma 20 dkg darált hús 4 ek szójaszósz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Máj - Pirított sertésmáj
Máj - Pirított sertésmáj

1. A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz. 2. Olajon megpirítjuk. 3. Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk