1 kg sertés karaj
3 nagyobb hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 fél zellergumó
1 teáskanálnyi curry
1 dl száraz fehérbor
só, bors
olaj
A húst felszeleteljük és átkenjük a fűszerekkel, majd forró olajban mindkét oldalát 5-7 percen át sütjük, ezt
követően egy tányérra tesszük. Közben a hagymát és a zellert felvagdossuk és olajon dinsztelni kezdjük,hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket is, majd rátesszük a húsokat és felöntjük a borral. Lefedve puhára főzzük
1. A paradicsomot a zeller zölddel feltesszük főni. 2. Kevergetve addig főzzük, amíg a leve el nem fő. 3. A zeller zöldet kivesszük, a paradicsomot szitán áttörjük. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst összekeverem a tojással, fûszerezem, belereszelem a hagymát, foghagymát és a hámozott, nyers burgonyát is. Belerakom az apróra vágott petrezselymet és jól összedolgoz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinsztel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLedarálom a húst a fokhagymával, vöröshagymával együtt. /Ha darált húst veszek, akkor a fokhagymát, hagymát belereszelem) Hozzáteszem a beáztatott és jól kinyomkodott zsömléket, v...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes