Kenyér
40 dkg liszt, 2 dkg élesztő, 4 dl víz
60 dkg , 2 dkg élesztő , 6 kk só, 2 dl víz, 5 dkg vaj, késhegynyi aszkorbin sav
Sütő 200 fok. Élesztő futtatni.Hozzá a többi összegyúrni. Keleszteni.A töltelékekhez a cukrokat, vajat és a kakaót összekeverni. / dupla adag töltelék kell hozzá/ Ez sima csiga.. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos vizet ráöntöm a kovászra és belemorzsolom az élesztőt. Addig hagyom életre kelni, míg a lisztet átszitálom. Hozzáadom a lisztet a tésztához és a sót. Puha rugalmas tésztá...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KözepesAz előtészta hozzávalóit a dagasztógép táljába beleraktam és a turmixgép keverőszárával simára kevertem. 5 óra 30 percet kelt. Ekkor hozzáadtam a 400 g lisztet. A géppel 10 perci...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű