1 ek liszt
1 ek útifűmaghéj
1 kk sütőpor
1 tojás
2,5 ek víz
1 csipet só
Mindent összekeverünk, 2,5 percre olajozott tálkában mikróba tesszük.
A langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, benne a cukorral, sóval és a kanál zsírral, majd a lisztet is hozzáadva jó alaposan átgyúrjuk a tésztát. Duplájára kelesztjük, majd a 8 r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárazanyagokat összekevertem, bele a nedveseket, és végén az olajat, dagasztógéppel kikevertettem, majd olajjal vékonyan kikent és rizsliszttel megszórt jénaiba tettem, vizes k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 dl langyos tejben a cukrot elkeverem, belemorzsolom az élesztőt, és felfuttatom , ami azt jelenti, hogy kb. 15 percre magára hagyom. Meg fog emelkedni, és buborékos lesz. Egy tá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat egy tálba tesszük összekeverjük, majd a többi alapanyagot is hozzáadjuk, a tejet csak lassan öntjük bele és robotgéppel összedolgozzuk. A tészta ne legyen fo...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű